Interviews van Luciën Greefkes, een audiobestand op Soundcloud

Redacteur, radiomaker en interviewer

Sinds jaar en dag is Luciën Greefkes werkzaam als schrijvend redacteur en radiomaker. Hij staat bekend als een gedegen voorbereid interviewer, die de feiten goed op een rijtje heeft. Gesprekspartners voelen zich doorgaans erg op hun gemak en dat levert vaak prettige gesprekken op met bijzondere wendingen.

Radio en internet
Zo  presenteert en beheert Luciën sinds 2012 de interviewserie De platenkast van, waarbij hij in gesprek gaat met muzikanten en andere professionals uit de muziek. Eerst voor de radiozender Radio 501 en later als zelfstandig maker. Wat zijn de drijfveren en dromen van de muzikant? Welke muziek inspireert en waarom? Welke weg heeft hij of zij genomen voordat het huidige punt bereikt is? Zomaar enkele vragen die tijdens een gesprek aan bod kunnen komen. Iedere aflevering is na te beluisteren via de website, waar ook een uitvoerig artikel en een speellijst is opgenomen. De edities worden ook als podcast aangeboden via Soundcloud.
www.platenkastvan.nl

Geschreven interviews
Verder schrijft hij lange tijd artikelen en interviews met lokale prominente leden van de Socialistische Partij voor hun nieuwsbrief. Deze interviews zijn niet online na te lezen.

Interview voor de Socialistische Partij
Interview voor de Socialistische Partij

ZET DE PUNTJES OP DE ë