Maak van uw receptie een mini-conference

Bent u bezig met de organisatie van de nieuwjaarsbijeenkomst voor organisatie? Breng dan leven in de brouwerij met een korte, muzikale act op maat! Wat dacht u van een mini-nieuwjaarsconference? Of laat Muziektaal uw receptie of borrel in goede banen leiden als voorzitter! Komisch of serieus: aan u de keuze. Met onderstaand formulier kunt u uw wensen doorgeven. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Als u aanvullende wensen heeft waaraan extra kosten zijn verbonden ontvangt u binnen 48 uur een vrijblijvende offerte voor de aanvullende diensten.


    Omgang met privégegevens
    Door op ‘verzenden’ te klikken gaat u ermee akkoord dat we de door u verstrekte gegevens opslaan totdat de muzikale ode is gebracht en de in rekening gebrachte kosten door u zijn voldaan.
    De gegevens worden uitsluitend gebruikt om de opdracht uit te voeren en de daaraan verbonden kosten in rekening te brengen. De gegevens over de ontvanger van de ode zullen dan worden verwijderd. De gegevens van de opdrachtgever zullen om belastingtechnische redenen langer bewaard moeten worden. Deze opslag geschiedt op een veilige en geïsoleerde locatie, die niet is aangesloten op het internet.

    ZET DE PUNTJES OP DE ë