Luciën Greefkes brengt een ode op maat met de harp.

Bestel een persoonlijke serenade

Wilt u meteen een serenade op maat bestellen? Dat kan door hieronder uw gegevens achter te laten en uw voorkeuren aan te geven. Heeft u al een bestelling geplaatst via een andere verkoper, zoals Warenhuis Hoorn? Typ dan de code van de bon (voucher) in het betreffende veld.
Klik hier voor meer informatie over en voorbeelden van persoonlijke odes.

Wilt u dat Luciën van te voren een tekst schrijft? Wilt u voorafgaand de tekst met bespreken? Hier zijn uiteraard extra kosten aan verbonden. Bent u benieuwd naar de extra kosten? Doe dan vrijblijvend een prijsaanvraag. Er wordt dan binnen 48 uur contact met u opgenomen.


    Omgang met privégegevens
    Door op ‘verzenden’ te klikken gaat u ermee akkoord dat we de door u verstrekte gegevens opslaan totdat de muzikale ode is gebracht en de in rekening gebrachte kosten door u zijn voldaan.
    De gegevens worden uitsluitend gebruikt om de opdracht uit te voeren en de daaraan verbonden kosten in rekening te brengen. De gegevens over de ontvanger van de ode zullen dan worden verwijderd. De gegevens van de opdrachtgever zullen om belastingtechnische redenen langer bewaard moeten worden. Deze opslag geschiedt op een veilige en geïsoleerde locatie, die niet is aangesloten op het internet.

    ZET DE PUNTJES OP DE ë