Luciën Greefkes speelt geïmproviseerde muziek. Hij reflecteert in een handomdraai op verhalen, toespraken en discussies. Hij speelt piano, harp, ukelele en meer!

Muziek voor bijeenkomsten

Organiseert u binnenkort een nieuwjaarsbijeenkomst of receptie? Met een op maat gemaakt lied maakt u het amusant en informatief! U vertelt Muziektaal waarover het lied moet gaan en wij zorgen ervoor dat uw boodschap op een levendige en memorabele manier wordt overgebracht.

Ook als u op zoek bent naar een aansprekende dagvoorzitter of presentator van uw (digitale) nieuwjaarsreceptie kunt u bij Muziektaal terecht. Denkt u na over korte interviews met enkele personen binnen uw organisatie over hun jaarplannen? Ook daarin kan Muziektaal voorzien. Prijzen zijn op aanvraag!

Zo werkt het

Stap 1: U reserveert onze presenterende troubadour door via ons online boekingssysteem een aantal tijdsblokken te reserveren.

Stap 2: U ontvangt de factuur nadat u via onze webstek een bestelling heeft geplaatst.

Stap 3: Verzilver uw bestelling met het bestelformulier. Hierop kunt u aangeven wat voor wensen u heeft voor uw nieuwjaarsreceptie. Indien u een lied bestelt, kunt u aangeven wat er in dit lied naar voren moet komen.

Ons tarief

Het basistarief voor de nieuwjaarsreceptiedienst is €275,00 (incl. 9% btw) per lied. De receptie wordt zorgvuldig voorbereid. De tekst van het lied wordt ter plekke bedacht en gezongen; de tekst van de toespraak wordt door u aangeleverd. Hiermee kunnen we de kosten laag houden.

Uiteraard is het ook mogelijk om het lied in aanloop naar de receptie door Muziektaal te schrijven. Wilt u voorafgaand inzage in de liedtekst en inspraak kunnen hebben? Dat kan! Muziektaals troubadour draagt zorg voor een zorgvuldige en volledige weergave van uw nieuwjaarsboodschap. U kunt echter inzage krijgen in de tekst om deze naar wens te laten aanpassen. Hier zijn echter extra kosten aan verbonden, afhankelijk van het aantal geïnvesteerde uren. Houd ook rekening met een verwerkingstijd van 1 tot 3 werkdagen.

ZET DE PUNTJES OP DE ë