Luciën Greefkes brengt een ode op maat met de harp.

Een persoonlijk lied bij u thuis

Laat troubadour Luciën Greefkes via een rechtstreekse videoverbinding een persoonlijk lied brengen, live gezongen en gespeeld. Dat is een lied op maat, bedacht aan de hand van informatie die u heeft aangeleverd. Heeft u iets bijzonders te vieren? Kent u iemand die u in het zonnetje wilt zetten? Dan is dit het ideale cadeau! Nu voor maar €15,99! (normale prijs €31,99)

Bestel nu via Warenhuis Hoorn >>>

Een lied of serenade op maat

Het is alsof u een serenade laat brengen aan iemand die veel voor u betekent. Alleen bedenkt u waar het lied over moet gaan. Waarom zou diegene weleens toegezongen mogen worden? Wat heeft diegene meegemaakt, of wat maakt hem of haar bijzonder? Daar gaat Luciën mee aan de slag. Op een afgesproken tijdstip legt hij contact en zingt én speelt ter plekke het lied: drie tot vijf minuten persoonlijk vermaak.

In 3 stappen uw eigen lied

  1. Reserveer een datum en tijdstip waarop het lied gezongen gaat worden.
  2. Bestel en betaal bij dit warenhuis de troubadour.
  3. Verzilver de bestelling en vertel waarover het lied zou moeten gaan, en voor wie het is.

Het enige dat u dan nog moet doen, is zorgen dat de persoon naar keuze weet hoe en wanneer het lied wordt gezongen.

Zo wordt de muzikale ode gebracht

  1. Voor de (digitale) bezorgoptie gebruiken we videodienst Jitsi Meet. Voor elke serenade wordt een eigen videokanaal opgezet.
  2. Het internetadres van het videokanaal wordt, met gebruiksinstructies, uiterlijk de dag voor het optreden met u of de toegezongene gedeeld.
  3. De troubadour neemt de informatie die u gedeeld heeft door en bereidt de serenade voor.
  4. Op het afgesproken tijdstip verschijnt de troubadour in beeld, stelt zich kort voor en begint met spelen (piano of harp) en zingen.

Leuk weetje: de tekst en melodie worden (standaard) ter plekke bedacht!


Luciën bracht tot dusverre al vele odes, onder andere in het theater. In de onderstaande speellijst kunt u de ode-oogst van een avondje theater beluisteren. Dat geeft meteen een beeld van hoe zo’n ode kan klinken!

ZET DE PUNTJES OP DE ë