Bent u op zoek naar een muzikale omlijsting van uw congres of bijeenkomst? Iemand die helpt, samen met de dagvoorzitter, de tijd te bewaken? Luciën Greefkes helpt u uit de brand.

Muzikaal commentator

Vertoont u een wedstrijd van het wereldkampioenschap voetbal kijken in uw kroeg? Houdt u een forumdiscussie? En wilt u passend muzikaal commentaar in de pauze tijdens wisselingen of muzikale wisselingen? Schakel dan muzikaal commentator Luciën Greefkes in! Hij komt u te hulp gesneld met piano, harp of accordeon – afgestemd op uw wensen en de locatie.

Liederen op maat
Zo speelde Luciën tijdens een zorgbijeenkomst in Santpoort-Noord enkele liederen aan de hand van persoonlijke verhalen die verteld werden tijdens de forumdiscussie. Zoals dat van een verhaal die van de één op de andere dag mantelzorger van haar man werd.

Opeens was alles anders, niet meer zoals het was
Er was zoveel veranderd, pas toen beseft’je pas
Wie er op je afkwam, de helpende hand aanbood
Dat je van dag tot dag leeft in de mallemolen zo groot

Voetbalcommentator
Het begon allemaal in Cultureel Café De Kapel in het Zuiderzeestadje Hoorn, waar de eigenaars op zoek waren naar een culturele manier om de voetbalwedstrijden op groot scherm te vertonen. Luciën schreef tijdens het toernooi tijdens de wedstrijden diverse teksten aan de hand van wat er op speelveld gebeurde. Deze werden in de pauze als lied of als gedicht gebracht. Later verzorgde Luciën Greefkes zijn commentaar op Festival De Bestuiving (Utrecht) en in De Zwarte Olifant (Hoorn).

Het Doelpunt van de Eeuw scoren
kan niet altijd lukken
Meestal maar één keer
in de honderd jaar

ZET DE PUNTJES OP DE ë