Een fijne Valentijnsverrassing: een serenade voor jouw geliefde! Geheel op maat gemaakt, en zowel live gebracht als vooraf opgenomen te bestellen.

Uniek cadeau met Valentijn: serenade

Verras jouw Valentijn dit jaar met een echt uniek geschenk: een lied, helemaal speciaal voor hem of haar gemaakt! Jij bepaalt waar het lied over gaat. De serenade wordt vervolgens precies zo bezorgd als jij dat wilt: als een filmpje of mp3 (vooraf opgenomen) of live, op het moment dat jullie er klaar voor zitten!

Bestel de serenade nu via Warenhuis Hoorn

Een live gezongen serenade (via een videoverbinding)

Een opgenomen serenade (videobestand of mp3-bestand)

Een unieke serenade: zo werkt het

Heb je een serenade aangeschaft bij Warenhuis Hoorn? Of ben je dat van plan te gaan doen en wil je weten hoe het in zijn werk gaat?

Allereerst wil ik weten voor wie de serenade is bedoeld, en waar de serenade over moet gaan. Wat wil je aan je Valentijn vertellen?
Vervolgens bepaal je hoe je de serenade wilt ontvangen. Als live gezongen lied op of rond 14 februari 2021? Of als video of mp3 die je zelf naar je Valentijn kunt sturen? En wil je dat downloadbaar hebben, of als privélink, die je met Valentijn kunt delen via een appbericht of Valentijnskaart?
Laat dit alles weten via ons bestelformulier.

Als je een live serenade hebt gereserveerd, vergeet dan niet zo snel mogelijk een tijdslot te reserveren via ons boekingssysteem!

ZET DE PUNTJES OP DE ë