Luciën Greefkes brengt een ode op maat met de harp.

Persoonlijke ode

Bent u op zoek naar een lied op maat? Een persoonlijke ode voor een bekende? Of een lied dat uw bijzondere band met iemand benadrukt? Maak uw viering onvergetelijk door Luciën Greefkes een uniek lied te laten brengen. Luciën Greefkes heeft jarenlange ervaring als zanger-muzikant, tekstschrijver en theatermaker. Hij kan zorgen voor een levendig, passend muzikaal gebaar voor elk moment.

Een lied voor elk budget!

De kosten voor een lied op maat lopen uiteen. Toch is het al mogelijk om voor €32,- (incl. 9% btw) al een lied op maat te bestellen. Dit is het Basispakket. U kunt dan kiezen voor een persoonlijke ode of een lied voor een gezelschap. U ontvangt dan 3-4 basisvragen. Met de informatie die u van tevoren aanlevert wordt via een rechtstreekse verbinding (Zoom of telefoon) tijdens de bijeenkomst ter plekke een kort lied bedacht en gezongen. Voor de vuist weg! Het optreden, inclusief inleiding en afronding, duurt 5-10 minuten.
Bestel uw persoonlijke ode nu.

Let op: de betaling voor de ode dient vooraf te geschieden.

Luciën Greefkes is een geboren entertainer!

– Jury Wim Sonneveldprijs (2015)

Zo klinkt zo’n persoonlijke ode

Luciën Greefkes brengt zijn liederen op maat doorgaans bij voorstellingen van De Guerrillatroubadour en de Congrestroubadour. Hieronder een greep uit de oogst van een avondje in het theater:

Bestel ook een persoonlijke ode!

Aanvullende wensen?

Het kan zijn dat u liever heeft dat de troubadour langs komt op een afgesproken tijd om in levenden lijve op te treden. Dat kan natuurlijk. In dat geval is het wellicht een idee om één of meerdere odes te laten brengen.

Wilt u een specifieke boodschap overbrengen? Het is ook mogelijk om de tekst van tevoren te laten schrijven en achteraf te ontvangen. Wilt u liever vooraf een keer inzage te krijgen in de tekst en/of mee te denken over de inhoud? U vraagt, Muziektaal draait.

Aan al deze extra wensen zijn vanwege de tijdsinvestering en reiskosten echter wel kosten verbonden. Neem daarover contact met Luciën op!

Eerdere klanten

Incontro Hoorn: voor dit Italiaanse restaurant, gevestigd in het knusse stationsgebouw van Hoorn Kersenboogerd improviseerde Luciën enkele korte liederen geïnspireerd op de gerechten. Met deze vier- tot achtregelige liederen wist hij op een knappe manier een kwinkslag te brengen en de juiste sfeer neer te zetten voor het evenement.

Klik hier om ook uw persoonlijke ode te bestellen.

ZET DE PUNTJES OP DE ë