Persoonlijke ode

Wat fijn dat u een persoonlijke ode wilt bestellen via Warenhuis Hoorn! U heeft gelijk, want dat levert u een behoorlijk voordeel op! Op deze pagina leg ik u stap voor stap uit hoe de ode tot stand komt en, heel belangrijk, hoe en wanneer ik de ode voor de persoon naar keuze ga zingen (en spelen).

Als u de bestelling geplaatst heeft en de betaling is voltooid, kan het feest beginnen. Om het lied echt persoonlijk te maken, moet ik natuurlijk weten voor wie de ode bedoeld is en waarom diegene de ode verdient.
Om mij alvast op weg te helpen, kunt u hier uw Warenhuis Hoorn-aanschaf verzilveren. Bij het verzilveren bepaalt u al voor wie de ode wordt en waarom diegene die ode verdient.

Daarna beslissen we samen wanneer de ode gebracht gaat worden. U kunt hier een datum en tijd kiezen.

Voorbeeld
Een klant wilde een lied bestellen voor een leidinggevende, die zijn 12,5 jarig jubileum vierde. Onder collega’s werden er allerlei leuke weetjes verzameld over de leidinggevende, die in het lied terug zouden moeten komen. Het lied was een totale verrassing: en hij kon erg lachen over alle herkenbare situaties die op vakkundige wijze samenkwamen in het lied.

In de video hieronder leg ik het procedé nog een keertje uit en ontvangt u alvast een vrolijke voor(b)ode van wat komen gaat!


Ik bracht tot dusverre al vele odes, onder andere in het theater. In de onderstaande speellijst kunt u de ode-oogst van een avondje theater beluisteren. Dat geeft meteen een beeld van hoe zo’n ode kan klinken!

ZET DE PUNTJES OP DE ë